Jognyilatkozat

Ez a cegvezetokklubja.hu honlap jogi közleménye.

A tulajdonos/üzemeltető a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért, valamint a weboldalon elhelyezett hirdetésekért felelősséget nem vállal. A honlap(ok) tartalma és annak formai megjelenési elemei a szerző jogi törvény védelme alatt áll. A tartalom felhasználása a forrás megjelölésével, továbbközlése az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet.

A cegvezetokklubja.hu tulajdonosa és üzemeltetője, a Hírtőzsde Holding Zrt. védi a látogatók személyes adatait, tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát. Az üzemeltető bizalmasan kezeli a látogatók személyes adatait és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely garantálja az adatok biztonságát.

A honlap látogatói és előfizetői a honlapon minden esetben munkahelyi e-mail címüket kötelesek megadni. A honlap használói az e-mail címük és telefonszámuk megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy technikai, számlázással kapcsolatos vagy kereskedelmi üzeneteket küldhessen nekik a cegvezetokklubja.hu-t tulajdonló Hírtőzsde Holding Zrt. és tulajdonosi-kiadói érdekköre, úgymint az Értesítő és Közlönykiadó Kft., az OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft., a Feketelista Adatbank Kft., a Cégvezetők Klubja és a Magyar Közbeszerzési Társaság.

A cegvezetokklubja.hu szolgáltatás látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják, a regisztráció nyújtotta plusz szolgáltatásokat önként veszik igénybe.
Létezik olyan része a cegvezetokklubja.hu-nak, amely személyes adatok megadásával egybekötött regisztráció nélkül nem használható. Ezen esetekben a felhasználó önként dönt a szolgáltatás igénybevételével az adatainak szolgáltatásáról is.