Belépés a klubba

A tagság
A Cégvezetők Klubja Magyarország legnagyobb gazdasági klubja, amely 1995 óta 19765 tagot regisztrált. Ami összeköti a tagokat, az a státus - a klub tagjai cégeket vezetnek és működtetnek, valamelyik magyarországi cég vagy intézmény élén állnak (közöttük multinacionális vállalatok magyarországi vezetői és kis cégek ügyvezetői egyaránt megtalálhatók). A klub tagjai egymással az érdeklődésükre számot tartó konferenciákon találkoznak.
A klubszerveződés
A Cégvezetők Klubja alapcélja az, hogy a klubtagok napi munkájukhoz információs támogatást kapjanak. Ez a támogatás csak a számukra készülő, zárt terjesztésű kiadványok révén és a konferenciákon keresztül valósul meg. A zárt terjesztésű kiadványok és a konferenciák szervezését és a témáinak kijelölését, valamint a tagokkal való kapcsolattartást (levélben, faxon, e-mailben, személyesen) a klub titkársága végzi.
A tagsági kártya
A klubtagság a kártyán keresztül valósul meg. A kártyát a cégen, vagy intézményen belül bárki használhatja. A kártyát elvesztés vagy megsemmisülés esetén a kibocsátó pótolja. A kártya a Cégvezetők Klubja jogvédett tulajdona.
Szolgáltatások és kedvezmények

A kártya birtokosa jogosult a klub szolgáltatásainak és kedvezményeinek (évi 6-8 zárt terjesztésű, ingyenes különszám, valamint kedvezményes díjú konferenciák) igénybevételére. A Cégvezetők Klubja tagjai minden konferencia részvételi díjából 5000 Ft + áfa/fő kedvezményt kapnak.

A tagsági díj
2019-ben fél évre 19 776 forint + 27% áfa, amely költségként elszámolható.

Tovább a tagi regisztrációs oldalra